Ohlášky 1. neděle postní

Ohlášky 1. neděle postní

Dnes odpoledne v 15:00 hod. bude v našem kostele pobožnost křížové cesty – česky.

Aby nastal mír, je potřebná modlitba. Srdečně Vás zveme k modlitbě za ukončení války na Ukrajině a za mír na celém světě.

V úterý adorace Nejsvětější Svátosti Oltářní s příležitostí ke sv. zpovědi v našem kostele už od 16:30 hod. Během adorace bude ekumenická modlitba za Ukrajinu se zpěvy Taizé a v 18:00 hod. jako obvykle Mše sv. s nešporami. Kdyby byl někdo ochotný pomoci s přípravou, může se hlásit na tel.: 773464801 (viz plakátek).

 

Když Izraelité vstoupili do Země Zaslíbené, museli dobýt město Jericho. Bůh jim přikázal obcházet město a hrát na polnice píseň chvály, díky tomu se hradby zhroutily. Volejme i my společně, vytrvale a trpělivě k Pánu Bohu s vírou, že se zhroutí hradby zla a zvítězí Bůh.

Modlitební JERICHO se uskuteční v našem kostele v pátek 11. března od 14:40 do 19:00. Můžete se účastnit také vybrané části tohoto modlitebního odpoledne. Celý program je ve vývěsce.

 

W sobotu 12. března Vás zveme na na kajícnou pouť do Salajky. Vycházíme ve 13:00 hod. od farního kostela v Jablunkově.

 

Ve čtvrtek začíná v našem kostele 9-denní novéna ke cti sv. Josefa. V týdnu – kromě pátku – se budeme modlit novénu v 17:40 hod. a v 18:00 hod. bude mše sv. V pátek bude novéna před Křížovou cestou a mši sv. ve 14:40 hod. V neděli se také pomodlíme novénu před odpolední postní pobožností ve 14:40 hod.

 

Tento pátek v 15:00 hod. bude křížová cesta a po ní mše sv.  v jazyce českém.